Brokeback Swartling

Jag satt i eftermiddags och var lite trumpen över min ekonomi. Sånt vet M alltid bot på, och idag hette kuren pizza och gos. Vilken kille, han lyckas faktiskt nästan jämt! Nu är han och bowlar med lite folk från jobbet och jag ska ligga framför burken och dricka julmust och bara slöa, förmodligen slinker ett nytt avsnitt av Desperate Housewives ned.

Efter första sekunderna av Idol konstateras tre saker:

* Det är väldigt få personer som kommit undan med att bära comboyhatt i svensk tv. Peter Swartling tror att han är en av dem. Det är han inte.

* På Förkväll i TV 4 tidigare ikväll sjöng en tjej helt utan talang i programmets karaoketävling. Hon och Johan skulle kunna bilda en duo, för de sjunger ungefär lika illa. Om han inte åker ikväll är röstningen utan tvivel riggad!

* Vad är det för lama låtskrällen som juryn har valt egentligen? Valet av Right here waiting, In the shadows och Bridge over trouble water är under all tänkbar kritik.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Haha, ja Johan är verkligen pinsam! Fattar inte hur han kan vara kvar än... Om inte han åker ikväll så bojkottar jag Idol! Eller, kanske...

2006-11-24 @ 20:18:35
URL: http://josephinemarialinnea.blogg.se
Postat av: Elin

Josephine: Ja, man önskar att man kunde svära på ed på en sådan bojkott. Vi får bara hoppas att Johan drar dit pepparn växer helt enkelt!

2006-11-24 @ 20:33:31
URL: http://ontherocks.blogg.se
Postat av: gothiqua

Yes, i know, har precis lagt ut en ny dagens nöt! ^^

2006-11-24 @ 20:49:34
URL: http://gothiqua.blogg.se
Postat av: Elin

Gothiqua: Och jag kan bara hålla med om denna också! :)

2006-11-25 @ 12:25:44
URL: http://ontherocks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0