Meat market

Först konstaterade jag och fröken J att vi kunde skita i utgång i går.
Vi hade ju vårt rödvin och vi var mitt uppe i en 90-tals quiz (ett mycket bra köp på Designtorget förra lördagen) och hade förbannat trevligt utan dansgolv och garderobsköer. Trots det hamnade vi på - Flurran: småbarnsföräldrarnas, skinnvästarnas, medelålderskisarnas lördagsnäste.

Till att börja med var det ju något underligt att vi stod där på stans värsta köttmarknad. Den får nog klassas som det, även om Birger Jarl kommer tätt därefter. Men det är också stans värsta köttmarknad för folk över 35, vilket gör det ännu mer skruvat. Och vi hade skitkul. Alla fördommar om Flustret må ha blivit uppfyllda (med skitpackade tanter som vill bomma eld till sina gula Blend och folk som dansar slowfox trots att dj:n spelar Etype och det finns fler gäster som behöver Rogain än en frisör), men vi hade ändå skitkul. Det var lite som att gå på Harry's i Karlstad liksom.

Fröken J har förbannat detta ställe ända sedan hon flyttade hit. Kanske var det för att hon gjorde misstaget att gå dit med jävla-Göran. Jag tror inte att någonting kan bli roligt med en människa som han. Han är liksom vad Gud utgick från när han skapade alla världens tråkiga människor, han kan vara tristast i hela världen. Med rätt sällskap funkar alla ställen - även Flurran...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0