Bara gôbbgrinigt, Keith

The Police var i stan i går, tydligen var det ganska lamt. Samma sak när Stones var i Göteborg, trist, blekt och segt. Vad annat kan folk förvänta sig? Ett gäng gubbar som låg på topp för flera decennier sedan och som nu tycker att det är tråkigt att sitta i soffan och berätta om turnébussar och backstage ormgropar för barnbarnen.

Keith Richards har till och med blivit så gammal och gaggig (och seg i kolan av all kola) att han inte för sitt liv kan förstå vad som var fel på deras spelning på Ullevi. han är såpass oförstående att han väljer att skriva ett brev till recensenterna och undra om de blivit skvatt galna. Det är svårt att se hur någon annan i den diskussionen än just Keith Richards kan vara galen. 

Han TROR att det är rimligt med 1 500 spänn för biljetten. Han TROR att han klarar av gitarrsolot i "Brown sugar". Han tror att Stones är samma Stones de var 1973.

Men alla som gick till Ullevi för att se Rolling Stones hade en hemlig önskan om att se dem när de fortfarande var Stones. De ville se dem 1973 - inte 2007. Och då är två plus nästan ingenting annat än smickrande, Keith!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0