Biomörkret nästa!

Hemma efter intervjun igen. Hoppas och tror att det gick ganska bra, även om jag alltid blir kall om händerna av nervositet när det handlar om jobb intervjuer. Dessutom tycker jag alltid att det är en ganska uppstyltad och konstig situation, inte konstigt att man har svårt att slappna av.

Just nu sitter jag och kollar bland kvällens föreställningar på bion. Kan verkligen inte bestämma mig, precis som alltid. Blir lite extra jobbigt när M säger att jag ska bestämma vilken vi ska se. Lättare sagt än gjort det, men jag ska göra ett försök i alla fall. Just nu har jag fått ner det till två kandidater: United 93 och Offside...

Kommentarer
Postat av: Millan

Hoppas att det gick bra på arbetsintervjun!!!!

2006-08-29 @ 20:01:10
URL: http://twodogs.blogg.se/
Postat av: Elin

Millan: Välkommen i klubben, det hoppas jag med! :)

2006-08-30 @ 15:25:19
URL: http://ontherocks.blogg.se
Postat av: Doris

Vilken film blev det? Själv såg jag nyss United 93 och jag var inte så imponerad. Ingen biofilm precis, även om den hade sina stunder som var gripande, starka och hemska. Särskilt när det gäller sanna historier så är amerikanska filmer (oftast) väldigt, hm, o-unika.

2006-08-31 @ 20:43:29
URL: http://dorisen.blogg.se
Postat av: Elin

Doris: Pojkvännen M var tyvärr så trött att bion fick stryka på foten och se sig besegrad av tv-kväll istället. Kul att höra vad du tyckte dock, ska tänka på det när bio blir aktuellt nästa gång (vilket är ganska snart)... :)

2006-08-31 @ 21:15:01
URL: http://ontherocks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0