Quitter?

Jag är oinsprirerad. Och less. Jag har bloggat ett tag nu, skrivit och skrivit och skrivit. Och ni är ganska många som läser den nu. Men det känns som jag skriver för mig själv nu. Och det kan jag ju faktiskt lika gärna göra utan att någon läser det i så fall. Just nu funderar jag på att skaffa en annan blogg, dit ingen har adressen och där jag verkligen bara skriver för mig själv.

Det känns inte som jag ser poängen med att ha så många som läser och så få som lämnar något efter sig. Kommentarer, menar jag. De livar upp när de kommer, men nu är de mer och mer sporadiska. Förmodligen är det för att ni inte tycker att det jag skriver är något vidare längre.

Det här kanske är en tillfällig svacka också. Kanske känner jag annorlunda efter helgen. Vi får se, helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Näää, där har du fel :), jag tycker absolut att det du skriver är "något vidare"! Själv är jag bara dålig på att kommentera som vanligt, men jag läser här varje gång jag kollar bloggar och tycker din blogg är bra och underhållande och lite "känn igen". Jag hoppas du förstår att din blogg är uppskattad och omtyckt och att fler än jag skulle tycka det vore synd om du slutade skriva här. Ha en skön helg och sköt om dig!

2007-07-14 @ 18:08:16
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hoppas du känner annorlunda.. jag gillar verkligen din blogg!! Se till att posta adressen till mig om du byter.

2007-07-14 @ 19:40:32
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Spiro

Tror det är någon trend som går, det där med dåligt kommenterande menar jag. Lider av samma problem för närvarande. Om jag lovar kommentera hos dig så kan väl du kommentera hos mig? ;o)

2007-07-15 @ 15:35:11
URL: http://spiro.blogg.se
Postat av: Linda

Jag tycker du är himlans bra baby, don´t go!

2007-07-16 @ 13:08:38
URL: http://minatankarochsanningar.blogspot.com
Postat av: Angela

NEEEEEEJ!!!!!!!
A

2007-07-16 @ 18:19:20
URL: http://trollskogen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0