Den sista karaoke-oskulden

På tisdag är jag medbjuden på japansk karaoke.
Jag tog besluten att ska man bli av med karaoke-oskulden så ska man det göra det japanese style. I det området går jag devisen: "If your'e gonna do it wrong - do it right". Med andra ord satsar jag på att bli berusad bortom all igenkännlighet, säga saker jag inte borde och sjunga förjävligt.

Kollegan spärrade upp ögonen när jag sa att jag aldrig sjungit karaoke förut. Det är sant, jag kanske är den enda människan i denna värld som inte har sparkat min stolthet åt fanders genom att ta några falska toner till en redan horribel Tomas Ledin-dänga samtidigt som jag rullar förföriskt med höfterna. En gång, på en krog jag jobbade på hemma i Karlstad hade vi en Singstar-maskin, modell den första ever. Där stod vi i personalen en regnig eftermiddag när det inte var en käft på vår uteservering och rockde röven av den där maskinen. En av barnissarna slet då micken ur handen på mig. "Du får inte vara med, Elin. Här är det meningen att man ska sjunga dåligt. Och ge fan i vårt poängrekord!".

Det lär knappast bli någon upprepning av det, tror jag.

Kommentarer
Postat av: Candy

Jag har aldrig sjungit karaoke. Kommer förmodligen att krävas en j--la massa alkohol för att jag skall klara av det också. Jag, karaoke? SYND om människorna som måste lyssna på det! :P

2007-05-30 @ 21:09:22
URL: http://onlythefakessurvive.blogg.se
Postat av: Linda

Jag älskar karaoke :) Men det vettifan det där med japanskt.. Virtanen drömmen ja, den var fan så skum men grymt verklig :) Drinkar är alltid trevligt :D När?

2007-05-30 @ 23:48:31
URL: http://minatankarochsanningar.blogspot.com
Postat av: Elin

Candy: Är det inte meningen att det SKA låta förjävligt? :)
Linda: Jodå, mycket Saké och annat så sjunger alla ljuvligt sedan! :) Drinkdejt någon gång nästa vecka kanske? Jag längtar efter en riktigt schysst Mojito... :)

2007-05-31 @ 09:27:25
URL: http://ontherocks.blogg.se
Postat av: Linda

Saké, är det gott det?? :) Tror jag provade en gång.. Haha.. Ja Mojito är inte dumt alls :D Och nästa vecka ser riktigt bra ut!

2007-05-31 @ 09:54:26
URL: http://minatankarochsanningar.blogspot.com
Postat av: Elin

Linda: Ha ha, har bara provat en gång, men är det japs-tema så känns det som det hör till. Då tycker jag vi kör den där mojiton nästa vecka, typ fredag kanske! :)

2007-05-31 @ 13:38:23
URL: http://ontherocks.blogg.se
Postat av: Linda

Typ fredag funkar fint för fröken fräken :)

2007-06-01 @ 10:20:07
URL: http://minatankarochsanningar.blogspot.com
Postat av: Elin

Linda: Gött! Då försöker vi styra upp det den kommande helgen. :)

2007-06-04 @ 15:04:38
URL: http://ontherocks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0