Gruppboendet Solglimten

Nu har jag kommit på varför jag HATAR damfotboll. Ja, förutom att spelet är för långsamt och spelarna är för otekniska - det är det här eviga daltandet. Och fjollandet - som den där låten som tydligen ska vara någon slags VM-låt: "Det är tjejernas år i år". Kunde de inte sparat in pengarna för låtskrivandet och studiotiden och kört "Åååh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras".
Kom hem någon minut innan matchen mot Nigeria var slut och hörde att de tappat 1-0 ledningen på en taffligt sätt: "Neeej, men de har ju kämpat så bra och slitit där ute på planen", sa någon av experterna när kommentatorn frågade om det var dåligt att förlora matchen. Har ni någon gång hört någon säga så om ett herrlandslag..?

image163

Ser förresten inte denna bild ut att vara en gruppbild som sitter uppe i farstun på gruppboendet Solglimten?
Tagen under en utflykt där alla vårdtagarna besökte Chinateatern och slapp ha sina stötdämpande hjälmar på sig under själva fotograferingen. Och sedan var det marsch pannkaka tillbaka till fingerfärg, pekböcker och vadderade väggar...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahahah, du är så rolig!!

2007-09-12 @ 09:52:17
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Anonym

snor du allt material från din hjälte schulman?

2007-09-12 @ 17:07:17
Postat av: Elin

Hanna: Egentligen kan man ju undra vad annars så smarte Magnus Betnér gör med de där jonen.

2007-09-12 @ 17:30:29
URL: http://ontherocks.blogg.se
Postat av: Martin

Hahaha! En annan del av Stockholm. Snart i en tv-kanal nära dig. :)

2007-09-14 @ 09:58:38
URL: http://hellvis.blogg.se
Postat av: C

Jo, jag har faktiskt hört det sägas så om herrlag. Men jag håller delvis med dig, ändå! Det känns som om man MÅSTE digga damfotboll & dalta med kvinnorna som spelar, annars förtrycker man dem osv. Är det inte mer förtryckande att dalta med dem? Det känns ju som om man befäster eventuella fördomar då. . .

2007-09-17 @ 12:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0